Wehkamp Klantenservice

Telefoonnummer
038-8454545

Gesprekskosten
Lokaal tarief

Website
Bezoek website

Wehkamp klantenservice

Het kan voorkomen dat je een vraag hebt, een klacht of een probleem. Je kunt dit dan melden aan de klantenservice van WEHKAMP, zodat je snel een antwoordt ontvangt op je vraag of een oplossing voor je probleem. Op de website van WEHKAMP zijn er ontzettend veel veel gestelde vragen te vinden, zodat je erg gemakkelijk zelf een antwoord kunt vinden op je vraag, zonder dat je contact hoeft op te nemen met de klantenservice.

Wanneer je wel contact op wilt nemen met de klantenservice dan kan dit op veel verschillende manieren, waaronder via Facebook en Twitter of via de telefoon. Op de website is te zien met wel cijfer klanten de verschillende vormen van klantenservice beoordelen en binnen welke tijd je een antwoord zal ontvangen op je vraag.

Omdat tegenwoordig veel mensen social media gebruiken is het steeds vaker mogelijk om de klantenservice van een bedrijf te bereiken via social media. WEHKAMP heeft een eigen pagina op Facebook en op Twitter, zodat je altijd heel gemakkelijk een vraag kunt stellen aan een van de medewerkers. Een ander voordeel is dat je op deze manier erg snel een antwoord krijgt op je vraag, in vergelijking tot het stellen van een vraag via een e-mail. De klantenservice is op elke dag van de week te bereiken, zodat het altijd mogelijk is om contact op te nemen met de klantenservice van WEHKAMP. De klantenservice is dus ook in de avond en in het weekend te bereiken.

Bereikbaarheid Wehkamp

Op de website van WEHKAMP zijn ontzettend veel veel gestelde vragen te vinden over vrijwel alle onderwerpen. De veel gestelde vragen gaan over de onderwerpen Service & contact, Zelf doen, Bestellen, Bezorgen & afhalen, Retourneren, Garantie & reparatie, Betalen & geldzaken, Service bij aflevering, Acties & prijsvragen en ten slotte de Wehkamp app. Al deze onderwerpen zijn weer onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het niet moeilijk is om een vraag te vinden. Door de veel gestelde vragen goed door te nemen is het vaak niet meer nodig om contact op te nemen met de klantenservice. Omdat dit je erg veel tijd en moeite kan besparen is het verstandig om de vragen goed door te nemen.

Telefoonnummer

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van WEHKAMP. De Webcare is iedere dag van de week beschikbaar van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds. Binnen 2 uur zal je een antwoord ontvangen op je vraag of een oplossing voor je probleem. Je kunt altijd een e-mail sturen via het contactformulier op de website, www.wehkamp.nl. Dit is 24 uur per dag mogelijk op iedere dag van de week. Telefonisch is de klantenservice van WEHKAMP te bereiken via het telefoonnummer 038-8454545. De wachttijd van de telefonische klantenservice is gemiddeld 2 minuten. Je kunt het telefoonnummer bellen op iedere dag van de week, van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds. Klanten beoordelen de Webcare met een 8,4 gemiddeld, de behandeling van vragen via e-mail met een 7,6 en de telefonische klantenservice met een 8,7.

Reageren kan hieronder.

3 reacties

 1. 24 december zou onze boxspring geleverd worden en in elkaar gezet. Helaas ontbraken de poten dus… De bezorgers hebben hun teamleider gebeld, advies was jullie klantenservice te bellen. De aardige dame ging nog even kijken of we bij een Bouwmarkt poten konden halen maar wij hebben montage betaald!?
  Deze mevrouw ging een klachtenmelding maken en wij zouden begin van de week erop worden teruggebeld voor een montageafspraak. Helaas! Vandaag gebeld en toen werd er gezegd dat we een expert langs zouden krijgen? Heeft u de e-mail ontvangen? Dat weet ik niet, als wel dan issie beantwoord, ik wil graag in mijn bed slapen?
  Dat wordt ws volgend jaar mevrouw! U moet echt even wachten tot de expert u belt..
  Dat is na ondertussen 2x 26 minuten bellen?
  Wij slapen al 2 weken op campingbedjes en iets vergeten kan maar dit wordt nu wel echt irritant! Hebben we gewoon bijna € 1100,- voor betaald! Afgezien van het beddengoed..

 2. contact via de telefoon is een drama
  men word heel lang i/d wacht gehouden
  met een irritant muziekje.
  verschillende keren gebeld,maar ze houden je
  onnodig lang in de wacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *