Transavia Klantenservice

Telefoonnummer
0900-0737

Gesprekskosten
€1 per gesprek

Website
Bezoek website

Transavia klantenservice

Wanneer je een vlucht hebt geboekt bij Transavia of als je een vlucht wilt gaan boeken dan kan het voorkomen dat je een vraag, klacht of probleem hebt. Omdat Transavia het belangrijk vindt om de vragen en problemen zo snel mogelijk op te lossen is de klantenservice op veel verschillende manieren te bereiken. Zo kun je contact op nemen via Facebook of Twitter, via WhatsApp, via de telefoon of via het formulier op de website. Het is daarnaast mogelijk om te kijken bij de veel gestelde vragen om snel een antwoord te vinden op je vraag of een oplossing voor je probleem.

Contact opnemen

Je kunt op veel verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Transavia. Het hangt per manier van contact opnemen af hoe snel je een antwoord krijgt op je vraag. Zo zal je sneller een antwoord krijgen op je vraag wanneer je deze stelt via WhatsApp of via Twitter dan wanneer je een vraag stelt via het formulier op de website van Transavia. De wachttijden aan de telefoon kunnen soms erg lang zijn, waardoor het vaak handiger is om contact op te nemen via social media, met name wanneer je een dringende vraag hebt.

Veel gestelde vragen

Veel van de vragen die mensen stellen aan Transavia zijn erg gemakkelijk terug te vinden op de website onder het kopje veel gestelde vragen. Het is dus verstandig om te kijken of je vraag tussen de veel gestelde vragen staat, omdat je zo snel en gemakkelijk een antwoord kan vinden op je vraag. Je hoeft dan niet contact op te nemen met de klantenservice en je hoeft niet te wachten op een antwoord. Omdat dit erg handig is zijn er veel veel gestelde vragen te vinden op de website, zodat je zelf snel informatie op kunt zoeken.

Telefoonnummer

De klantenservice van Transavia is op verschillende manieren te bereiken. Via Facebook, Twitter en WhatsApp kun je een vraag sturen. Iedere dag van de week tussen 8 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds is de klantenservice op deze manier te bereiken. Als je liever een e-mail stuurt dan kan dit via het online formulier op de website van Transavia, www.transavia.com. Als je liever telefonisch contact opneemt dat kan dit via het nummer 0900-0737, van maandag tot en met zondag van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Er zijn voor veel landen speciale nummers beschikbaar voor het geval je belt vanuit een ander land dan Nederland. Kijk voor deze nummers op de website van Transavia.

Reageren kan hieronder.

3 reacties

  1. Geachte heer/ mevrouw,

    Hoe kan ik een kinderwagen (groter dan een paraplubuggy) vooraf inchecken/betalen?
    Als ruimbagage en dan gewicht invullen?

    Met vriendelijke groet,

    Michiel Koolstra

  2. Heb ik na 2 dagen zoeken eindelijk ’n telefoonnummer van Transavia blijkt het nummer helemaal niet te bestaat 0900 – 0737 Wat ’n ongelofelijke kut service is dit. Ik probeer al 2 dagen mijn vlucht te annuleren, is niet mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *