Mijn Telfort

Inloggen bij Mijn Telfort

Mijn Telfort

Als klant van Telfort kan je alle zaken rondom je abonnementen handig regelen in Mijn Telfort. Dat kan zowel voor vaste diensten als voor mobiel. Dit zijn echter wel twee verschillende vormen van Mijn Telfort. Hoe je dit doet lees je in deze korte handleiding. Zo heb je snel inzicht in de mogelijkheden om online je abonnementen te beheren zonder dat je daarbij de hulp van Telfort of iemand anders bij nodig hebt. Je leert hoe je inlogt en wat je op welke plek vindt zodat je direct aan de slag kan.

Twee verschillende soorten

Mijn Telfort is er in twee vormen. Er is namelijk een Mijn Telfort voor mobiele klanten van de maatschappij en een Mijn Telfort voor vaste klanten van de maatschappij. Het is dus afhankelijk van het soort dienst dat je afneemt bij welke Mijn Telfort pagina je moet zijn. De app van Mijn Telfort is bovendien alleen te gebruiken wanneer je een mobiele telefoonabonnement hebt. Let dus goed op welke van de twee voor jou van toepassing is. Je komt er ook achter wanneer je op de pagina zit en je gebruikersnaam komt niet overeen. De gebruikersnamen worden namelijk anders gebruikt in beid vormen van Mijn Telfort.

Telfort: Makkelijk inloggen

Het inloggen bij Mijn Telfort is zeer gemakkelijk gemaakt. Zowel voor mobiel als voor vast. Je gebruikersnaam voor Mijn Telfort Mobiel is namelijk je mobiele nummer. Zo kun je dus onmogelijk vergeten wat je gebruikersnaam ook alweer is. Met deze gebruikersnaam maak je de eerste keer een wachtwoord aan. Mijn Telfort Thuis geeft je een gebruikersnaam mee in de e-mailberichten die je krijgt. Dit zijn de e-mails waarin je maandelijkse factuur is opgenomen. Zo weet je altijd waar je moet zoeken als je hem kwijt bent. Hiermee vraag je ook je wachtwoord aan om te kunnen inloggen.

Voordelen Mijn Telfort

In de persoonlijke omgeving van Mijn Telfort kan je alles beheren wat met jouw Telfortabonnement te maken heeft. Je kunt er bijvoorbeeld instellingen of persoonsgegevens wijzigen. Dit is handig als je gaat verhuizen of als je van e-mailadres of bankrekeningnummer wisselt. Je kunt er ook oude facturen bekijken en je kunt er de webmaildienst van Telfort beheren. Bovendien kan je er bestellingen die je doet bij Telfort in de gaten houden. Zo weet je op elk moment precies waar je aan toe bent als je inlogt op Mijn Telfort.

Verbruik Telfort bekijken

Een handige functie in Mijn Telfort Mobiel is het bekijken van je verbruik. Het is natuurlijk geen doen om je gebelde tijd tot op de seconde nauwkeurig bij te houden, je data te tracken en al je verzonden sms’jes iedere maand bij elkaar op te tellen. In de app kan je direct zien waar je staat met betrekking tot verbruik tot dat moment in die factuur periode. Je kunt dus precies zien wat je nog kunt doen tot je nieuwe maand ingaat. Dit is ook handig met het oog op de grootte van je abonnement. Misschien kom je er al snel achter dat je abonnement helemaal niet goed bij je past.

Reageren kan hieronder.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *