NUON Klantenservice

Telefoonnummer
0900 – 08 08

Gesprekskosten
0,10 per minuut

Website
Bezoek website

NUON Klantenservice

NUON heeft een klantenservice die je helpt wanneer je een vraag hebt of wanneer je last hebt van een probleem. Als je een klacht hebt kun je ook terecht bij de klantenservice van NUON. De klantenservice is te bereiken via de telefoon, via de chat op de website, via social media als Twitter en Facebook of via het forum van NUON. Voor je besluit om contact op te nemen met de klantenservice kan het erg handig zijn om eerst de veel gestelde vragen te bekijken of de vragen die al gesteld zijn in het forum.

NUON streeft ernaar om klanten zo goed mogelijk te helpen bij vragen en problemen. Op de website wordt duidelijk aangegeven hoe je het beste contact op kan nemen met de klantenservice en wanneer de klantenservice te bereiken is. De veelgestelde vragen helpen je bij het oplossen van een probleem, bijvoorbeeld voor het geval dat de klantenservice nog niet bereikbaar is. Op de website van NUON wordt tevens aangegeven wat de wachttijd is voor mensen die telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit laat zien dat je erg snel een antwoord krijgt op je vraag als je besluit om telefonisch contact op te nemen.

Veel gestelde vragen

Mensen nemen vaak contact op met de klantenservice van NUON als ze een vraag hebben. Omdat erg veel mensen bellen over dezelfde vraag heeft NUON al deze vragen op hun site geplaatst. Je kunt deze vragen vinden onder het kopje veelgestelde vragen. De veelgestelde vragen geven een antwoord op een vraag of een oplossing voor een probleem. Het is dus verstandig om eerst de veelgestelde vragen te bekijken voor je ervoor kiest om contact op te nemen met de klantenservice van NUON. Antwoorden op vragen of oplossingen voor problemen staan ook vaak in het forum op de website van NUON.

Telefoonnummer voor Contact NUON

Wanneer je een vraag hebt of last hebt van een probleem kun je ervoor kiezen om telefonisch contact op te nemen met NUON. Je kunt bellen met de ServiceDesk via 0800-2021. Het nummer is doordeweeks bereikbaar tussen 8 uur ’s ochtends en 6 uur ’s avonds. Je kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen met NUON via de chat op de website, www.nuon.nl. De chat is doordeweeks bereikbaar tussen 8 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds. Je kunt je vraag ook stellen via social media als Twitter en Facebook of via het forum op de site van NUON.

Reageren kan hieronder.

Eén reactie

  1. VvE Brinckerhorst – Alpha betaalt via Viridis voor verbruik electra €233,-
    Dit bedrag is gebaseerd op verbruik in 2022.
    Momenteel in 2023 is led verlichting aangebracht. Het te betalen bedrag is echter niet aangepast.
    Graag uw reactie
    Mvg P.Otten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *