ING Klantenservice

Telefoonnummer
020-2288888

Gesprekskosten
Lokaal tarief

Website
Bezoek website

ING klantenservice & contact

Als je een vraag hebt of een probleem kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice van ING. Contact opnemen met de klantenservice kan via de telefoon, de chat op de website en via social media als Facebook en Twitter. De klantenservice van ING is niet bereikbaar via de mail, omdat gebleken is dat mensen liever direct een antwoord ontvangen via bijvoorbeeld de chat op de website. Via MijnING is het mogelijk om als je bankzaken te regelen en om wijzigingen door te voeren. Ook is hier veel informatie te vinden, zodat je niet direct contact op hoeft te nemen met de klantenservice.
Bellen

De klantenservice van ING kan je helpen met al je vragen, problemen of klachten. Contact opnemen met de klantenservice gaat erg gemakkelijk, zodat dit nooit veel tijd en moeite kost. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als je telefonisch contact opneemt, is het handig om je betaalpas bij de hand te hebben. Op deze manier zorgt de klantenservice ervoor dat je bij de juiste adviseur terecht komt. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om naar een ING-kantoor te gaan. Tijdens de openingstijden van het kantoor kun je er terecht voor al je vragen en problemen.

Veel gestelde vragen geven antwoord op de vragen die mensen het meest stellen. Omdat de kans groot is dat je vraag tussen de veel gestelde vragen staat is het verstandig om deze eerst door te lezen voordat je contact opneemt met de klantenservice. De veel gestelde vragen gaan over verscheidene onderwerpen, waaronder internetbankieren, overboeken, sparen en betalen. Elk onderwerp is weer onderverdeel in verschillende onderwerpen, waardoor het erg gemakkelijk is om de juiste vraag en categorie te vinden. Door de veel gestelde vragen goed door te lezen hoef je in de meeste gevallen geen contact meer op te nemen met de klantenservice.
Telefoonnummer

De klantenservice van ING is telefonisch te bereiken. Als particulier kun je bellen met 020-2288888. Als je vragen hebt over je saldo kun je bellen met 020-2288844, voor de Servicedesk Nabestaanden kun je bellen met 020-2288877 en voor de alarmlijn bel je met 020-2288800. Zakelijke klanten kunnen bellen met 020-2288822. Je kunt geen contact opnemen met de klantenservice via de mail. Deze functie is vervangen door de chat op de website van de ING, www.ing.nl. Het is ook mogelijk om vragen te stellen of om problemen te melden via social media als Twitter en Facebook.

Reageren kan hieronder.

1 reactie op “ING Klantenservice”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *