Tele2 Klantenservice

Telefoonnummer
020 – 754 4444

Gesprekskosten
Lokaal tarief

Website
Bezoek website

Tele2 klantenservice | Contact

Je kunt terecht bij de klantenservice van Tele2 wanneer je vragen of problemen hebt, maar ook als je een klacht hebt. Omdat er vele manieren zijn waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice is het vrijwel altijd mogelijk om een vraag te stellen. Zo is de klantenservice van Tele2 actief op Twitter en Facebook en kun je op de website van Tele2 via de chat of het forum een vraag stellen. Je kunt er echter ook voor kiezen om telefonisch contact op nemen. Het indienen van een klacht kun je doen via het klachtenformulier op de website.

Omdat de klantenservice van Tele2 op veel manieren te bereiken is, is het vrijwel altijd mogelijk voor iemand om een vraag te stellen aan de klantenservice. Als je een vraag stelt via Twitter of Facebook zul je vaak erg snel een antwoord krijgen, maar ook als je een vraag stelt via de chat op de website. Via MijnTele2 is er veel informatie te vinden. Als je bijvoorbeeld een wijziging wilt doorvoeren of je facturen wilt bekijken dan kan dit gemakkelijk via MijnTele2. Je hoeft in dat geval geen contact op te nemen met de klantenservice.

Op de website van Tele2 staan veel gestelde vragen met antwoorden. Vaak staat je vraag of probleem tussen de veel gestelde vragen en hoef je dus geen contact op te nemen met de klantenservice. De veel gestelde vragen gaan over de onderwerpen mobiel, internet, televisie en vaste telefonie. Naast de veel gestelde vragen heeft Tele2 ook een forum waarin vragen en problemen worden besproken. Het is dus heel goed mogelijk dat je vraag al eerder in het forum is beantwoord. Door dus eerst goed de veel gestelde vragen en het forum door te lezen is de kans groot dat je een antwoord vindt op je vraag, zodat je niet langer contact hoeft op te nemen met de klantenservice.

Telefoonnummer

De klantenservice van Tele2 is actief op Twitter en Facebook. Hier kun je al je vragen stellen en zal je snel een antwoord ontvangen. Als je liever telefonisch contact opneemt met de klantenservice dan kun je bellen met 020-7544444 of met 1200 als je een mobiel nummer van Tele2 gebruikt. De klantenservice is op werkdagen te bereiken tussen 9 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds en in het weekend van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Als je liever een e-mail stuurt dan kan dit via het klachtenformulier op de website van Tele2, www.tele2.nl.

2 reacties

  1. Ik kan al geruime tijd niet meer in mijn webmail komen meerdere keren opnieuw
    een nieuw wachtwoord aangevraagd en krijg bij inloggen EROR te zien en mijn internet signaal loopt terug TV beeld in vriesstand te lang wacht op Signaal .
    Word nu tijd dat ik overstap naar andere provider want heb het wel gehad met dit gedoe van tele2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *