Advertentie

Menzis Klantenservice

Telefoonnummer
088-2224040

Gesprekskosten
Lokaal tarief

Website
Bezoek website

Menzis contact

Ben je bij Menzis verzekerd en heb je vragen over je zorgverzekering? Zorgverzekeraar Menzis heeft op de website www.menzis.nl alle informatie overzichtelijk gemaakt. Je kunt er terecht voor vragen bijvoorbeeld over je zorgpas, betalingen of formulieren. Het keuzemenu is opgesteld per onderwerp waardoor je makkelijk je verzekering kunt wijzigen of opzeggen. Via MijnMenzis heb je de controle over al je verzekeringsgegevens. Je kunt inloggen met je DigiD en dan heb je overzicht over al je facturen en declaraties. Via MijnMenzis kun je ook je gezinssituatie, persoonsgegevens of betaalgegevens wijzigen. Zo vind je alles op een plek.

Menzis klachten

Als je een klacht wilt indienen bij Menzis, kun je het beste eerst kijken bij veelgestelde vragen. Het kan zijn dat je klacht meerdere mensen treft, en daar dus al tussen staat. Staat je klacht er niet tussen, dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice of het online klachtenformulier invullen. Hier kun je wel een bestand bij uploaden. Het klachtenformulier vind je onder ‘formulieren’, samen met onder andere formulieren om een verzekering aan te vragen of kosten te declareren. De formulieren zijn ook beschikbaar in het Engels.

Telefoonnummer Menzis

De Menzis klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-2224040 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 19:00. Wanneer je lid bent van de FNV kun je op dezelfde tijden bellen naar 088-2224444. Zit je in het buitenland? Dan is de Menzis alarmcentrale 24 uur per dag bereikbaar op +31317455555. Wanneer je Menzis wilt mailen, dan kun je via de website een e-mailformulier invullen. Je kunt hier geen bijlagen aan toevoegen. Ben je via het FNV lid van Menzis, dan kun je mailen naar fnv@menzis.nl.