CZ Klantenservice

Telefoonnummer
088 5557777

Gesprekskosten
Lokaal tarief

Website
Bezoek website

CZ Klantenservice

CZ heeft een klantenservice die je kan helpen met als je vragen. De gemakkelijkste manier om een vraag te stellen is door gebruik te maken van de chat op de website. Naast de klantenservice is het altijd mogelijk om langs te gaan bij een CZ kantoor of om een brief te sturen naar CZ. Bij CZ is het echter ook mogelijk om heel snel en gemakkelijk een vraag te stellen via WhatsApp. Via de website kun je ook de veel gestelde vragen bekijken om gemakkelijk een antwoord te vinden op je vraag of een oplossing voor je probleem.

Omdat social media tegenwoordig veel gebruikt worden is het steeds vaker mogelijk om een klantenservice van een bedrijf te bereiken via Facebook of Twitter. Op deze manier kan je erg snel en gemakkelijk een vraag stellen en ontvang je ook snel een antwoord. Via MijnCZ kun je altijd wijzigingen doorvoeren of bijvoorbeeld je contactgegevens aanpassen. De meeste wijzigingen en veranderingen kun je dus heel gemakkelijk zelf doorvoeren zonder dat je contact op hoeft te nemen met de klantenservice. Een ander voordeel van MijnCZ is dat het 24 uur per dag beschikbaar is, zodat je op elk gewenst moment je verzekeringszaken kunt regelen.

Mailen of bellen met CZ

Op de website van CZ zijn veel gestelde vragen te vinden. Dit zijn vragen die het meest gesteld worden aan de klantenservice. Op de website staat daarnaast een top 5 van vragen die het meest worden gesteld. Door alle vragen goed te bekijken is de kans groot dat je een antwoord vindt op je vraag of een oplossing voor je probleem. De veel gestelde vragen zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld eigen risico, zorgaanbieders, premie en ziekenhuis. Op deze manier is het erg gemakkelijk om te zien of je vraag tussen de veel gestelde vragen staat. Als dit niet het geval is kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice.

Telefoonnummer CZ

De klantenservice van CZ is telefonisch te bereiken. Om contact op te nemen met de klantenservice bel je met het nummer 088-5557777. Je kunt een vraag stellen via WhatsApp door een bericht te sturen naar het nummer 06-13651950. Binnen 2 uur ontvang je dan een antwoord op je vraag. Via Twitter kun je een vraag stellen door een bericht te sturen naar de Twitter van CZ. Via Facebook kun je een vraag stellen door een bericht te sturen naar de pagina van CZ op Facebook. Een e-mail kun je sturen via het formulier op de website van CZ, www.cz.nl.

Eén reactie

  1. Hallo ik kan geen betalingsrekening aanvragen maar ikmoet voor 16 nov bedrag betalen maar datvwil ik niet in 1 keer doen. Maar ik kan het niet invullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *