IKEA Klantenservice

Telefoonnummer
0900-2354532

Gesprekskosten
€0,55 per gesprek

Website
Bezoek website

IKEA klantenservice

Wanneer je een vraag wilt stellen aan IKEA dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice, bijvoorbeeld via social media als Facebook en Twitter. Je kunt bijvoorbeeld vragen hebben over een bestelling, de bezorging van een besteld product of over een product dat in een van de IKEA winkels is gekocht.
Contact opnemen

Je kunt voor allerlei vragen, problemen en klachten terecht bij de klantenservice van IKEA. Op de website van IKEA is echter veel informatie te vinden, waardoor het vaak niet meer nodig is om nog contact op te nemen met de klantenservice. Voor je besluit om contact op te nemen met IKEA is het verstandig om de veel gestelde vragen te bekijken. Op de website van IKEA, www.ikea.nl, staat namelijk de vragen top 6 met daarin de 6 meest gestelde vragen.

IKEA Klantenbalie

Veel mensen stellen dezelfde vragen aan de klantenservice van IKEA. Dit leidde ertoe dat IKEA veel gestelde vragen op de website heeft geplaatst met antwoorden en oplossingen op de vragen. Voor je contact opneemt met de klantenservice is het dus erg handig om eerste te kijken bij de veel gestelde vragen. De kans is namelijk groot dat je vraag hier tussen staat en je dus erg gemakkelijk een antwoord kunt vinden op je vraag, zonder dat je contact op hoeft te nemen met de klantenservice van IKEA.
Bellen

Je kunt de klantenservice van IKEA telefonisch bereiken door te bellen naar 0900-2354532. Deze informatielijn is doordeweeks te bereiken tussen 8 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds, op zaterdag tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds en op zondag van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Het is niet mogelijk om via e-mail contact op te nemen met IKEA. Wel is het mogelijk om een vraag te stellen via social media zoals Facebook en Twitter.

Reageren kan hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *