KPN Klantenservice

Telefoonnummer
0800-0402

Gesprekskosten
Gratis

Website
Bezoek website

KPN klantenservice & contact

Indien je een vraag hebt over een KPN product of problemen ondervindt met één van de diensten dan wil je zo snel mogelijk een antwoord waarmee je verder kunt. Er is niets zo vervelend als een defect toestel, een trage internetverbinding of een tv verbinding die niet werkt. Je kunt op meerdere manieren contact leggen met de KPN klantenservice. Het bedrijf is groot en biedt verschillende soorten producten aan, zowel voor consumenten als voor ondernemers. De KPN klantenservice heeft dan ook een aparte zakelijke klantenservice. Op deze manier kunnen de medewerkers gerichter vragen beantwoorden en beter problemen oplossen.

Je kunt de KPN klantenservice op meerdere manieren bereiken. Als je de klantenservice telefonisch wilt bereiken dan kan het voorkomen dat je in een lange wachtrij komt te staan. Soms wordt er een nieuw toestel op de markt gebracht waar heel veel vraag naar is, waardoor veel mensen tegelijkertijd bellen. Ook voor- en na werktijden zijn er piekmomenten waarbij de wachtrij aardig op kan lopen. Gelukkig zijn er alternatieven om de KPN klantenservice te bereiken. Je kunt KPN contact leggen via de live chat verbinding, het forum, Facebook, Twitter en je kunt een contactformulier invullen. Je kunt geen e-mail sturen.

Service

Vaak kun je het antwoord op je vraag terugvinden bij de veelgestelde vragen. Op de Service en Contact pagina vind je een overzicht hiervan. Zo kun je hier oplossingen vinden over wat je kunt doen wanneer je Wi-Fi traag werkt of als je thuis helemaal geen internetverbinding hebt. Bij de Top 4 Service kun je meer informatie lezen over facturen en wat je moet doen als je het wachtwoord van MijnKPN kwijt bent. Je kunt ook het onderwerp invoeren in de speciale zoekbalk die verwijst je door naar een uitlegpagina om het probleem op te kunnen lossen.

Telefoonnummer

Mocht je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen en de Top 4 Service dan kun je de KPN klantenservice natuurlijk ook bellen. Als je vraag gaat over mobiel bellen en mobiel internet dan is het nummer 0800-0410. Gaat je vraag over internet, tv en bellen dan bel je naar 0800-0403. Wil je een nieuw product afnemen dan kun je de afdeling verkoop bereiken via 0800-0410. Ook als je vraag gaat over andere producten van KPN dan bel je naar dit nummer. Als je met je mobiel belt dan kun je de KPN klantenservice bereiken door te bellen naar 1200.

Storingen

Het kan altijd voorkomen dat er ergens in het land een storing is waardoor je tijdelijk geen gebruik kunt maken van internet of niet kunt telefoneren. Dit is heel vervelend, zeker als de storing van langdurige aard is. Soms is het niet duidelijk of het gaat om een storing of dat het probleem ligt aan je toestel of je verbinding in huis. Je kunt op de Service en Contact pagina nakijken of er sprake is van een storing bij jou in de buurt. Je hoeft hiervoor alleen je postcode in te voeren. Mocht er inderdaad sprake zijn hiervan dan kun je het beste afwachten totdat het probleem verholpen is.

Soms heb je geen tijd om te bellen en wil je op een snelle manier contact leggen met de KPN klantenservice. Wanneer je telefonisch contact legt, moet je soms lang in de wachtrij wachten, alvorens je een medewerker krijgt te spreken. Een e-mail sturen, zou dan een uitkomst zijn. Helaas is het niet mogelijk om een e-mail te sturen naar de KPN klantenservice. Je kunt wel je vraag stellen door één van de contactformulieren in te vullen. De contactformulieren zijn ingedeeld in verschillende onderwerpen. Op deze manier kun je gerichter je vraag stellen en komt jouw vraag bij de juiste medewerker terecht.

Mocht je bij de veel gestelde vragen op de Service en Contact pagina geen duidelijk antwoord vinden voor je vraag en bellen is geen optie? Je kunt ook altijd een KPN winkel bezoeken. De winkels zijn geopend volgens de reguliere winkeltijden en zijn gesitueerd door het hele land. Op de Service en Contact pagina kun je een winkel bij jou in de buurt vinden door je postcode in te voeren. Je vindt altijd wel een KPN winkel in een grote stad en zelfs in de kleinere dorpen bij je in de buurt. Soms kan persoonlijk contact fijner zijn zodat je jouw situatie goed uit kan leggen.

Zakelijke klantenservice & contact

Als ondernemer heb je andere vragen over je KPN producten dan wanneer het je privé situatie betreft. Je bedrijf dient goed bereikbaar te zijn voor klanten en indien je problemen ondervindt met één van de KPN diensten dan kan dit zorgen voor inkomstenderving. Je kunt de zakelijke KPN klantenservice bellen op het nummer 0800-0403 wanneer je vragen hebt over mobiel bellen en mobiel internet. Gaat je vraag over internet, bellen en vaste telefonie dan bel je naar 0800-0410. Ook voor alle vragen die gaan over Cloud en KPN EEN bel je naar dit nummer.

Wanneer je met je mobiele toestel belt, toets je 1200 in. Sommige vragen kun je zelf opzoeken op de website van KPN. Je hoeft hiervoor niet de KPN klantenservice te bellen. Op de homepage van KPN kun je kiezen voor zakelijk. Je komt dan direct op de zakelijke pagina van de KPN website terecht. Als je dan kiest voor de optie Service en Contact kun je via de live chat een vraag stellen aan een adviseur of kijken bij de veel gestelde vragen of je antwoord ertussen staat. Bij de veel gestelde vragen vind je antwoord op vragen, zoals hoe je een Cloud product kunt installeren of hoe je een professionele voicemail kunt instellen.

Je kunt de klantenservice altijd 24/7 gratis bereiken via de verschillende kanalen. Of je nu de klantenservice wilt bereiken via de live chat of via de telefoon je betaalt daar geen extra kosten voor. KPN geeft zelf aan dat contact leggen via de live chat de snelste manier is om antwoord te krijgen op al je vragen.

Reageren kan hieronder.

Eén reactie

 1. Geachte KPN,

  Zie bericht van Canaal digitaal,

  https://www.totaaltv.nl/nieuws/wijziging-canal-digitaal-slechtere-ontvangst-bij-hevige-regen-en-in-delen-europese-vakantielanden/

  Hier is tocht wat te doen voor KPN !

  Hup KPN Doe je best 🥳

  Er komen steeds meer campers bij. Volgens de RDW en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waren er op 1 januari 2023 ruim 173.657 kampeerauto’s geregistreerd in Nederland. Jolanda Woldhuis, manager voertuigregistratie; “Dat is een stijging van bijna 8% ten opzichte van het jaar ervoor.

  En dan ook nog de caravan en ook de boten bij hè

  En dan bedoel ik mobiel internet 🛜 verbinding voor televisie gebruik binnen en buitenland !

  Dan maar een flexibel abonnement voor de luitjes die niet zo lang in het buitenland verblijven !

  Er moet nog een module te vinden zijn om dit interessant te maken !

  Ik zie graag met belangstelling uw reactie tegemoet,

  Met vriendelijke groeten,
  André Breed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *