Vodafone Klantenservice

Bekijk hier de contactgegevens van de Vodafone klantenservice >>

Telefoonnummer
0800 – 05 60

Gesprekskosten
Gratis

Website
Bezoek website

Vodafone klantenservice – Neem contact op

Als je klant bent bij Vodafone en een vraag wilt stellen of een probleem wilt melden, kan dat op verschillende manieren. Je kunt natuurlijk bellen, behalve als je probleem nu juist is dat je telefoon niet werkt. Gelukkig kun je dan ook geholpen worden via internet waar je een uitgebreide website, een forum, chat, Twitter en Facebook ter beschikking staan. En je kunt natuurlijk ook een e-mailtje sturen. Legio mogelijkheden dus, die we hieronder voor je op een rijtje zullen zetten.

Op de website van Vodafone kun je op allerlei manieren een antwoord krijgen op je vragen. Zo is er een persoonlijke omgeving, My Vodafone, waar je op in kunt loggen om bijvoorbeeld je verbruik te zien, je abonnement aan te passen of je rekeningen te downloaden of te betalen. Je kunt op de website erts een keuze maken uit de verschillende producten die Vodafone aanbiedt: mobiel, thuis tv, internet en vast bellen, of een combinatie van mobiel en thuis. Als je dit gedaan hebt krijg je al direct een overzicht met veel gestelde vragen en daarnaast veel informatie over allerlei relevante onderwerpen. Bijvoorbeeld over je bestelling, je abonnement, storingen of het betalen van je rekening.

Social Media

Vind je op deze manier nog niet de informatie die je zoekt, dan kun je eenvoudig doorklikken naar de diverse mogelijkheden om persoonlijk contact te krijgen met de klantenservice. Zo kun je een medewerker van het webcare team benaderen via chat, op Twitter of op Facebook. Op Twitter en Facebook is Vodafone 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Ook heb je op de website van Vodafone de mogelijkheid om overlast problemen aan te pakken. Zo kun je er een formulier invullen om te melden dat je telefonisch wordt lastiggevallen. En je kunt er betaalde sms- of internetdiensten laten stopzetten.

Ook heeft Vodafone een uitgebreid online forum, waar behalve de medewerkers van het webcareteam ook heel veel klanten actief zijn. De kans is groot dat jouw vraag al eens eerder door iemand is gesteld en in dat geval kun je hem nog terugvinden, plus de antwoorden die gegeven zijn. Zo niet, kun je hier aan duizenden mensen tegelijk jouw probleem voorleggen. Grote kans dat er wel iemand tussen zit met een oplossing of een goede suggestie.

Klantencontact – Telefoonnummer

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vraag te stellen via e-mail. Vodafone heeft zelf al een heleboel mogelijke onderwerpen voorgeselecteerd, die je alleen maar hoeft aan te klikken. Je kunt vervolgens een formulier invullen en daar nog een uitleg van jouw probleem bij voegen. Na verzending van het formulier krijg je binnen vijf werkdagen een reactie. Vodafone adviseert je hierbij dat de snelste manier om een antwoord op je vraag te krijgen is door een chatberichtje te sturen. Uiteraard is de klantenservice van Vodafone ook gewoon telefonisch te bereiken. Er zijn diverse servicenummers.

Bel je met je mobiele telefoon dan kies je nummer 1200. Dit nummer is 24/7 te bereiken. Als je dit nummer belt kom je in een keuzemenu met veel opties. Vind je dit te ingewikkeld en wil je meteen een medewerker aan de lijn, dan kun je ook nummer 1201 bellen. Dit kan op werkdagen van 8 uur tot 20 uur en op zaterdagen van 8 uur tot 18 uur. Beide opties zijn gratis.

Ga hier naar de klantenservice van Vodafone >>

Met je vaste toestel kun je bellen naar 0800-0094. Ook dit nummer is gratis en bereikbaar van 8uur tot 20 uur op doordeweekse dagen en op zaterdag van 8 uur tot 18 uur. Vanuit het buitenland bel je met +31 654500100. Ook dit nummer is gratis te bereiken zolang je met je eigen Vodafone abonnement belt op dezelfde tijden als de andere servicenummers.

Servicenummer

Voor vragen over je Vodafone thuisabonnement zijn er twee aparte servicenummers, namelijk 0800-0092 als je binnen Nederland belt en +31 654500292 vanuit het buitenland. Beide nummers zijn gratis bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8 uur en 20 uur en op zaterdag tussen 8 uur en 18 uur. Als je een bestelling wilt plaatsen moet je naar 0800-0560 bellen. Ook dit nummer is gratis en je kunt er doordeweeks terecht van 8 uur tot 21 uur en ’s zaterdags van 9.30 uur tot 18 uur.

Voor zakelijke klanten zijn er dezelfde opties om met de klantenservice in contact te komen als voor privé gebruikers. Op de website kun je kiezen uit de tabjes ‘particulier’ en ‘zakelijk’, om sneller bij de voor jou relevante informatie te komen. Tot slot kun je met al je vragen en problemen natuurlijk ook nog ouderwets naar één van de Vodafone winkels gaan. Hier kunnen de medewerkers je snel en persoonlijk van dienst zijn. Je kunt de dichtstbijzijnde winkel gemakkelijk op de website opzoeken.

Reageren op de klantenservice kan hieronder.

2 reacties

 1. Goedemorgen,
  Ik heb een Vodafone abonnement afgesloten in Nederland ( Emmeloord )een paar jaar geleden omdat ik daar werkte en in duitsland woon.
  Inmiddels ben ik met pensioen en woon volledig in duitsland.
  Kan ik dit contract gewoon blijven gebruiken ( afrekening vindt plaats in nederland ) ?
  Ik hoor graag,
  Jos Kwakkenbos

 2. Beste Vodafone

  Mijn naam is Xiomara Melfor word Mara genoemd
  ik heb zojuist een medewerker van U aan de telefoon gehad die me zo goed heeft geholpen,
  dat ik me zelfs ervoor schaamde, die meneer heeft zoveel geduld met me gehad dat ik me niet kan
  voorstellen waar iemand zoveel geduld eruit haalt top top top ik had hem zijn naam gevraagd want ik
  wou hem cup cakes toesturen maar ik woon in Amsterdam en hij zit in Maastricht hij heet Mucahit
  of een bosje bloemen sturen want dit heb ik nog nooit meegemaakt dat iemand je zo goed help
  en zoveel geduld heb en heel rustig blijft echt top hij verdiend medewerker van het jaar te worden
  dus ik wou graag willen weten hoe ik deze meneer kan bedanken

  Bij voorbaat bedankt,

  Met vriendelijke groet,

  X. C. ( Mara ) Melfor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *