Mijn KLM

Inloggen bij Mijn KLM

Mijn KLM Inloggen

De persoonlijke pagina die je kunt bezoeken als je een reis boekt bij de KLM, heet KLM Mijn reis, ook wel bekend als Mijn KLM. Deze pagina, die je ook als app kunt vinden in de appstore, maakt van jou een soort reisleider van je eigen reis. Je krijgt namelijk de mogelijkheid allerlei zaken die te maken hebben met je vlucht direct online te bekijken en te wijzigen als dat nodig is. Zo kan je de reis die je gaat maken helemaal aanpassen aan jouw wensen. Dit zorgt ervoor dat je ontspannen en comfortabel op stap kan gaan zonder dat je een zorg hebt.

Alle gegevens op een rij

Het meest gemakkelijke aan KLM Mijn reis is dat je direct zicht hebt op alle gegevens van je reis. Je vluchtgegevens staan namelijk netjes overzichtelijk weergegeven en worden voortdurend, waar nodig, bijgewerkt. Zo heb je altijd de laatste informatie over jouw vlucht direct bij de hand. De laatste nieuwtjes staan altijd bovenaan. Dit is echter pas het begin van wat er allemaal mogelijk is. KLM adverteert voor deze dienst niet voor niets met de slogan Just the way you like it. Je kunt namelijk de gegevens van jouw reis zelf gemakkelijk aanpassen naar jouw behoeften.

Stap voor stap

Je kunt stap dingen aanpassen naar jouw wensen. Begin bijvoorbeeld bij het kiezen van je favoriete stoel. Zolang deze beschikbaar is kan je deze namelijk bij Mijn KLM claimen. En zorg ook direct dat je de maaltijd van jouw wensen krijgt geserveerd. Welke dat ook moge zijn. Je kunt ook aangeven of je meer bagageruimte nodig hebt, of je je huisdier meeneemt op reis en of je prijs stelt op een extra handje hulp van het personeel van KLM. Dit kan dan allemaal worden verzorgd op het moment dat je daadwerkelijk het vliegtuig in stapt.

Extra’s die afhankelijk zijn van je status

De diensten die worden aangeboden in Mijn KLM zijn wel deels afhankelijk van het soort reiziger dat je bent. Ben je een Flying Blue lid, dan kan je dat aangeven en heb je recht op een aantal extra voordeeltjes zoals bijvoorbeeld hogere korting. Is jouw ticket van zichzelf al uit een hogere prijsklasse? Dan kan je een aantal zaken doen die anders niet kunnen, je ticket wijzigen bijvoorbeeld. Zo kan je precies datgene wat je wenst voor elkaar krijgen. Let wel op dat je regelmatig de informatie rondom de vlucht in de gaten moet blijven houden om van de beste mogelijkheden gebruik te kunnen maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Van het entertainmentaanbod tot medische hulp. Van stoelen en maaltijden tot en met het soort vlucht. Alle mogelijkheden die Mijn KLM biedt zijn eindeloos. Je kunt zelfs direct online inchecken bij je vlucht zodat je niet hoeft te wachten bij een drukke incheckbalie maar direct door kunt richting het vliegtuig. En heb je alles definitief geregeld? Dan kan je de factuur aanvragen en downloaden voor je administratie. Wil je niet achter je laptop gevangen zitten, dan kan je natuurlijk ook gewoon kiezen voor de KLM-app. Daar kan je dezelfde dingen regelen met behulp van dezelfde account. Wil je een vlucht volgen? Gebruik dan de vliegtuigradar.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *