T-Mobile klantenservice

Telefoonnummer
0800-7123

Gesprekskosten
Gratis

Website
Bezoek website

Als klant van T-Mobile kun je met al je vragen en problemen bij de klantenservice terecht. Je kunt op meerdere manieren met de klantenservice in contact komen. Op de website van T-Mobile kun je heel veel informatie terugvinden waardoor je vraag wellicht al beantwoord is. Is dit niet het geval, dan kun je hulp zoeken op Facebook of via Twitter of chat. Er is een online forum en natuurlijk kun je bellen of een e-mail sturen. Of je gaat naar een winkel.

Klantenservice T-Mobile | Neem contact op

Op de klantenservice pagina op de website van T-Mobile vind je heel veel nuttige informatie overzichtelijk gerangschikt naar thema. Bijvoorbeeld over het netwerk, de tarieven en je abonnement. Er is een beveiligde omgeving, My T-Mobile, waar je kunt inloggen om je persoonlijke gegevens te beheren of je rekeningen in te zien of te betalen. Je kunt er ook je abonnement aanpassen. Ook kun je er doorklikken naar vijf verschillende online functies, die je kunnen helpen bij het oplossen van je probleem.

Telefoonnummer

In de eerste plaats kun je naar het T-Mobile forum gaan, de zogenaamde T-Mobile Community, waar je een schat aan informatie kunt vinden. Er zijn ruim 245.000 leden en je kunt er maar liefst 101.000 verschillende topics raadplegen. Dikke kans dus dat je hier de informatie wel kunt vinden die je zoekt. Zo niet, dan kun je je probleem delen met al die duizenden leden van de Community. Er is vast wel iemand die je van nuttige tips of adviezen kan voorzien.

Social Media

Als je er hier nog niet uitkomt, kun je contact opnemen met een medewerker van het webcare team. Zij zijn natuurlijk ook actief op het forum, maar je kunt ze ook persoonlijk benaderen via Facebook, Twitter of chat. De snelste reactie krijg je als je je vraag stelt via de chat. Bovendien heb je dan natuurlijk één op één contact met een medewerker, wat je misschien wel prettiger vindt. Op Facebook en Twitter kan het wel een paar uur duren tot iemand van de webcare je helpt. Maar misschien krijg je daar al snel een goede tip van een andere klant, die meeleest. Het webcare team van T-Mobile zit voor je klaar tussen 8 uur en 21 uur doordeweeks en van 9 uur tot 17.30 uur in het weekend.

Mailadres

E-mailen kan uiteraard ook, maar hou er wel rekening mee dat het wel vijftien dagen kan duren voordat je antwoord hebt op je vraag. Bellen is een heel stuk sneller. De klantenservice van T-Mobile is gratis bereikbaar via telefoonnummer 06-24001200. Via het keuzemenu kun je met de juiste persoon in contact komen die je met jouw probleem kan helpen. Je kunt ze bellen op maandag tot en met vrijdag van 8 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds. Abonnees kunnen ook op zaterdag terecht van 9 uur tot 17.30.

Ben je een prepaid gebruiker? Dan kun je alleen doordeweeks bellen. Wil je een abonnement afsluiten, dan kan dat via 0800-7123.Voor zakelijke klanten is er hetzelfde gratis telefoonnummer 06-24001200, maar zij kunnen langer terecht. Op werkdagen van 8 uur tot 23 uur en op zaterdag én zondag van 9 uur tot 17.30 uur. Voor het blokkeren van de simkaart bij diefstal of verlies kan iedere klant gewoon 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen.

Zakelijke klantenservice

Voor zakelijke klanten heeft T-Mobile een speciale pagina. Hierop vind je de veel gestelde vragen en de antwoorden daarop, je kunt er inloggen in een beveiligde omgeving of een e-mail sturen naar de klantenservice (ook hier moet je wel rekening houden met een verwerkingstijd tot 15 dagen). En je kunt doorklikken naar één van de sociale media waar T-Mobile op actief is. Voor zakelijke klanten zijn dit naast Twitter en facebook ook Linked in. Stel je je vraag op Twitter, dan krijg je binnen anderhalf uur antwoord, op Facebook is dit 3,5 uur en op Linked in heb je binnen 24 uur een reactie van een medewerker. Natuurlijk kunnen ook zakelijke klanten met al hun vragen bij de T-Mobile Community aankloppen.

T-Mobile winkel

Tot slot heb je natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid om in een T-Mobile winkel langs te gaan voor persoonlijk advies of hulp van een medewerker. Als je snel geholpen wilt worden en persoonlijke aandacht belangrijk vindt, is dat nog altijd de beste optie. Je vind op de website een handige tool waarmee je het dichtstbijzijnde filiaal kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *