Telfort Klantenservice

Telefoonnummer
0900 -9596

Gesprekskosten
€0,50 + lokaal tarief

Website
Bezoek website

Telfort klantenservice & contact

Ben je klant bij Telfort en heb je een vraag, een probleem of een klacht? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om een antwoord of een oplossing te krijgen. Je kunt heel veel zaken zelf regelen via de website. Zo kun je bijvoorbeeld de antwoorden op veel gestelde vragen al meteen online opzoeken. Of je kunt contact zoeken via facebook, Twitter of het online forum. Wil je liever persoonlijk iemand spreken, dan kun je natuurlijk altijd ook de klantenservice van Telfort gewoon bellen. Of je gaat even langs in een Telfort winkel.

Om te beginnen staat op de service pagina op de website van Telfort een handig schema, waarmee je heel veel informatie over allerlei onderwerpen kunt opzoeken. Je kiest eerst voor het product waarover je een vraag wilt stellen: mobiel, internet, televisie, vast bellen of alles in één. Vervolgens krijg je per product nog een aantal onderwerpen om uit te kiezen, tot je uiteindelijk in maximaal vier stappen bij de informatie uitkomt die je zocht. Staat hier nog niet tussen wat je wilde weten? Dan zijn er nog andere online mogelijkheden om een antwoord op je vraag te krijgen.

Zakelijk abonnement

Heb je een zakelijk abonnement bij Telfort? Maak dan op de website eerst de keuze ‘zakelijk’ in plaats van ‘persoonlijk’. Je krijgt dan een ander schema te zien, waar je eerst nog kunt kiezen uit ‘zzp’ of ‘mkb’. Vervolgens krijg je ook hier een opsomming van alle beschikbare producten te zien, waarna je ook hier in maximaal vier stappen bij de gewenste informatie uitkomt. Naast deze handige zoekfunctie kun je op de website ook opzoeken of er ergens in het land een storing is. Is dit het geval dan kan dat in bepaalde gevallen natuurlijk ook jouw probleem verklaren en hoef je niet verder meer te vragen.

Je kunt je vraag ook gratis online stellen aan het webcare team van Telfort. Deze mensen zijn te bereiken via sociale media, zoals Facebook en Twitter. Ze beantwoorden je vraag doorgaans zeer snel en dit is dan ook de snelste manier om antwoord te krijgen op je vragen. Het webcare team is alleen bereikbaar tijdens kantooruren, dus stel je ’s avonds of ’s nachts een vraag, dan krijg je de volgende werkdag pas antwoord.

Forum Telfort

Als je een dringend probleem hebt en sneller antwoord wilt, kun je je vraag ook posten op het online forum van Telfort. De leden van dit forum, meer dan 55.000, onder wie naast de mensen van het webcare team met name andere klanten, kunnen je ook vaak verder helpen. Bovendien kun je alle eerder gestelde vragen hier ook gemakkelijk terugvinden. Er zijn maar liefst 39.000 topics, dus zo’n beetje alles is al weleens besproken. Wie weet staat jouw vraag daar al wel tussen, mét een nuttig antwoord.

Voor zakelijke klanten heeft Telfort twee speciale e-mailadressen ter beschikking. Eentje om vragen te stellen over mobiele telefonie en de ander voor alle vragen over vast bellen of internet. Tussen 8 uur en 17.30 uur wordt je hier direct geholpen. Stuur je een mailtje buiten deze tijden, dan zal je tot de volgende werkdag op antwoord moeten wachten. Ook mails die je op zaterdag of zondag stuurt, worden later beantwoord.

Telefoonnummer Telfort

Als je er niet in slaagt om je probleem online op te lossen, kun je uiteraard ook gewoon bellen naar Telfort. Hiervoor heeft Telfort het servicenummer 0900-9596. Het bellen van dit nummer kost 50 eurocent per minuut en daarnaast natuurlijk je gebruikelijke belkosten. Het nummer is bereikbaar tussen 9 uur ’s morgens en 21 uur ’s avonds op maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag kun je telefonisch terecht tussen 10 uur en 17 uur. Op zondagen en feestdagen is de klantenservice van Telfort niet telefonisch te bereiken.

Ben je je telefoon verloren of is hij gestolen, dan kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met 0900-9596 om je aansluiting te laten blokkeren. Dit wordt dan direct in orde gemaakt. Zo voorkom je dat iemand anders van jouw aansluiting gebruik kan maken. Als je een nieuw abonnement bij Telfort af wilt sluiten, kun je bellen met 0800-1707. Ook dit servicenummer is doordeweeks bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

Zakelijk Tele2

Voor de zakelijke klanten zijn er ook speciale telefoonnummers om vragen en problemen persoonlijk met een medewerker te bespreken. Bel je binnen Nederland, dan kun je bellen naar 0800-2288027. Dit is een gratis servicenummer, dat alleen bereikbaar is tijdens kantooruren, dus van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17.30 uur. Voor het blokkeren van je aansluiting na diefstal of verlies, kun je hier wel 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht. Vanuit het buitenland kun je terecht op het nummer +31887650200. Voor het afsluiten van een nieuw zakelijk abonnement kun je bij Telfort terecht op het nummer 0800-0201057. Ook dit is een gratis nummer, dat te bereiken is van maandag tot en met vrijdag tussen 8 uur ‘ochtends en 20 uur ’s avonds.

Tot slot is er natuurlijk ook nog de oude vertrouwde en bovendien meest persoonlijke route om een vraag te stellen, namelijk in de winkel. In één van de filialen van Telfort kun je een medewerker persoonlijk en face to face alles vragen wat je wilt weten, zonder keuzemenu’s of wachtmuziekjes. Vooral veel oudere mensen vinden dit toch nog altijd het prettigst. Op de Telfort website staat een zoekmachine waarmee je eenvoudig het voor jou dichtstbijzijnde filiaal kunt vinden.

Zakelijk bellen

Voor zakelijke klanten is er een speciale service. Telfort noemt dit de zakelijke partner. Dit is een landelijk netwerk van professionele telecom- en IT-specialisten, waar Telfort mee samenwerkt. Zij kunnen in principe iedere relevante vraag over Telforts zakelijke producten beantwoorden. Ook voor het vinden van een zakelijke partner is er een handige zoektool op de website te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *