KLM Klantenservice

Telefoonnummer
020-4747747

Gesprekskosten
Lokaal tarief

Website
Bezoek website

KLM klantenservice contact

De klantenservice van de KLM is 24/7 bereikbaar, wat inhoudt dat je op elk gewenst moment contact kan opnemen met de klantenservice. Je kunt op veel verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice, zodat er altijd wel een manier is die jou het beste uitkomt. Zo kun je contact opnemen via te telefoon, via Facebook of Twitter, via LinkedIn of via de mail. Je kunt terecht bij de klantenservice voor al je vragen en problemen, zoals actuele vluchtinformatie of informatie over je bagage, het inchecken of informatie over andere onderwerpen.
Informatie

Je kunt op vele verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van KLM. De klantenservice is 24/7 bereikbaar via social media als Facebook, Twitter en LinkedIn. Je kunt er echter ook voor kiezen om een mail te sturen naar KLM, echter kan het zijn dat het in dit geval langer duurt voor je een antwoord krijgt op je vraag. Ook 24/7 bereikbaar is de telefonische klantenservice van de KLM, zodat het altijd mogelijk is om contact op te nemen met KLM. Wanneer je een vlucht niet direct bij KLM heb geboekt is het verstandiger om contact op te nemen met de maatschappij waar je je ticket hebt gekocht.

Veel gestelde vragen

Voor je besluit om contact op te nemen met de klantenservice van KLM kan het handig zijn om eerst de veel gestelde vragen te bekijken op de website van KLM. De veel gestelde vragen geven antwoord op de vragen die het meest gesteld worden aan de klantenservice. Op deze manier kun je in de meeste gevallen gemakkelijk een antwoord vinden op je vraag. Er zijn veel gestelde vragen te vinden over verschillende onderwerpen, maar ook bijvoorbeeld over eventuele klachten. Mocht je vraag of probleem niet tussen de veel gestelde vragen staan dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice.
Telefoonnummer

Wanneer je een vraag hebt kun je deze stellen via Facebook, Twitter of LinkedIn. Om dit te doen ga je naar de pagina van KLM op Facebook, Twitter of LinkedIn en stel je vervolgens je vraag. Het is echter ook mogelijk of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van KLM via 020-4747747. Je kunt er ook voor kiezen om via de mail contact op te nemen met de klantenservice. Hiervoor ga je naar de website van KLM, www.klm.nl, en ga je naar het formulier voor vragen en klachten. Na het invullen van het formulier zal KLM contact met je opnemen.

Reageren kan hieronder.

1 reactie op “KLM Klantenservice”

  1. Met de app en met massenger kom je ook niet verder.
    Krijg algemene informatie waar ik niets mee kan, wat niet mijn vraag beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *