Mijn Transavia

Inloggen bij Mijn Transavia

Mijn Transavia Inloggen

Een hele reis, vanaf de eerste oriëntatie tot aan het moment van inchecken, online regelen? Dat kan met behulp van Mijn Transavia. Dit is een online dienst van de vliegmaatschappij die jou de volledige controle geeft over de manier waarop je je reis boekt, betaalt en invult. Je kunt wanneer je je reis hebt gereserveerd direct toegang krijgen en je kunt vrijwel alles zelf regelen. Gewoon achter je laptop of op je tablet. Hoe je inlogt en navigeert lees je in deze korte handleiding die je wegwijs maakt. Je kunt direct beginnen met het beheer van jouw reisgegevens.

Het inloggen bij Transavia

Wie gebruik wil maken van de diensten van Mijn Transavia hoeft geen moeilijke en langdurige registratieprocessen te doorlopen. Je kunt namelijk direct vanaf het moment dat je een reis hebt gereserveerd toegang krijgen. Dat komt omdat je inlogt met je eigen gegevens. Je achternaam is namelijk ook direct je gebruikersnaam. Je boekingsnummer is je wachtwoord. Tot slot geef je de vertrekdatum van je reis aan zodat je op de juiste plek terecht komt. Zo kan je aan de slag met de reis die je hebt geboekt. Je kunt allerlei extra’s toevoegen of reserveren als je bent ingelogd.

Stoel reserveren Transavia

De extra diensten die je via Mijn Transavia kan regelen hebben vooral betrekking op de mate van comfort van je vliegreis. Denk bijvoorbeeld aan de stoel waar je graag zou willen zitten. Je kunt namelijk nadat je een reis hebt gereserveerd in de persoonlijke omgeving van Mijn Transavia je gewenste stoelnummers reserveren. Mits die nog beschikbaar zijn uiteraard. Zo kan je dus als vroege boeker precies daar zitten waar jij je het meest op je gemak voelt. Zeker voor lange vliegreizen is dit natuurlijk een fijn extraatje waar je graag gebruik van maakt als reiziger. Maakt het je niet uit op welke stoel je zit? Dan zijn er nog meer leuke mogelijkheden.

Inchecken online

Als je in de weken in de aanloop naar je vliegreis je favoriete stoelen, je benodigde bagageruimte en je wensen met betrekking tot handbagage hebt aangegeven kan je ook tot het laatst nog gebruikmaken van Mijn Transavia. Informatie rondom je vlucht wordt namelijk ook hier bijgehouden, denk aan je vertrektijd en je vertrekplaats. Bijvoorbeeld het nummer van de terminal. Ook kan je online inchecken. Dat doe je van 24 uur tot 3 uur voor aanvang van de vlucht. Dit helpt je om snel door de verschillende fases op het vliegveld te manoeuvreren en scheelt je veel tijd.

Medische hulp

Heb je medische hulpwensen, dan kan je ook die aangeven met behulp van de persoonlijke omgeving van Mijn Transavia. Als je inlogt kan je je wensen direct aangeven en bevestigen. Overigens kan je ook gebruikmaken van de app die je in de appstore die bij jouw besturingssysteem hoort gratis kunt downloaden. Ook hier kan je op dezelfde manier inloggen en navigeren. Zo kan je altijd en overal het beheer voeren over jouw reizen die je met Transavia maakt. Je kunt dus zelf als je onderweg bent nog wijzigingen aanbrengen als je denkt dat dit nodig is.

Reageren op dit artikel kan hieronder. Vragen of ervaring delen?

Eén reactie

  1. ik heb een account bij Transavia aangemaakt, en ik krijg een melding dat onze vlucht is geboekt met een boekingsnummer erbij. Ook een link die ik aan kan klikken, maar helaas lukt het niet om een vlucht toe te voegen of te koppelen. Krijg steeds melding dat er iets fout ging.
    Return to transavia.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *