Eneco Klantenservice

Telefoonnummer
0900 – 02 01

Gesprekskosten
€0,45 per gesprek + lokaal tarief

Website
Bezoek website

Eneco Contact

Wanneer je klant bent bij Eneco kan het altijd voorkomen dat je een vraag of probleem hebt. Je kunt ervoor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice om zo snel een antwoord te krijgen op je vraag of een oplossing voor je probleem. De klantenservice is op veel verschillende manieren te bereiken. Als je een vraag hebt kun je deze daarnaast stellen via de website van Eneco of je kunt kijken bij de veel gestelde vragen of in het forum van Eneco om zo een antwoord te vinden op je vraag.

Informatie over Eneco

De klantenservice van Eneco is op veel verschillende manieren te bereiken, zodat het vrijwel altijd mogelijk is om contact op te nemen met de klantenservice. Het snelste antwoord krijg je als je gebruik maakt van de chat op de website van Eneco. Je kunt echter ook snel antwoord krijgen als je via Facebook of Twitter contact opneemt met Eneco. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Wanneer de telefonische klantenservice niet bereikbaar is kun je in het forum een vraag stellen. In het forum schrijven namelijk ook andere klanten van Eneco die je misschien kunnen helpen met je probleem.

Als je een vraag hebt of last hebt van een probleem kan het erg handig zijn om de veelgestelde vragen te bekijken. In de meeste gevallen zal je vraag tussen de veelgestelde vragen staan, waardoor je snel en gemakkelijk een antwoord kunt vinden op je vraag. Je hoeft dan niet langer contact op te nemen met de klantenservice. Ook in het forum van Eneco worden vragen en problemen behandeld. Het is dus handig om eerst in het forum te kijken om te zien of je vraag al eerder is gesteld.

Telefoonnummer Eneco

De klantenservice van Eneco is te bereiken via de telefoon. Voor algemene vragen bel je met 0900-0201, voor Toon support bel je met 0900-2353632 en voor vragen over je CV en over onderhoud bel je met 088-8955000. Als je liever een e-mail stuurt kun je gebruik maken van het contactformulier op de website van Eneco, www.eneco.nl. Je kunt altijd je vraag stellen of je probleem melden via social media als Facebook en Twitter. Eneco is via social media doordeweeks bereikbaar tussen 8 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds en in het weekend tussen 10 uur ’s ochtends en 4 uur ’s middags.

Reageren kan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *