Mijn KPN

Inloggen bij Mijn KPN

Mijn KPN Inloggen

Om jouw facturen en abonnementen makkelijk te kunnen beheren heeft KPN de functie Mijn KPN in het leven geroepen. Het maakt niet uit welk soort abonnement of dienst je afneemt bij KPN, voor elke vorm is er een Mijn KPN persoonlijke omgeving gecreëerd. Je kunt dus als zakelijk klant of als privépersoon, met je mobiele abonnement of vast met internet altijd terecht bij Mijn KPN. Hier lees je wat je daar precies mee kunt. Ook lees je over de verschillende vormen en waar je op moet letten als je gebruik wilt gaan maken van de persoonlijke omgeving.

Mijn KPN Vast

Ooit was iedereen klant bij KPN, tenminste, dat heette toen nog PTT. Tegenwoordig is dat wel anders. Mocht je echter nog altijd een vaste lijn van KPN hebben, dan kan je op internet inloggen om te bekijken wat je er precies voor betaalt en wat je aan de instellingen kunt veranderen. Dit doe je door gebruik te maken van Mijn KPB Vast. Ook kan je hier bijvoorbeeld verhuizingen doorgeven. Zo kan je zorgen dat je vaste aansluiting tijdig meeverhuist zodat je niet zonder telefoonlijn komt te zitten. Het is simpelweg het online beheren van je KPN abonnement.

Hier kan je inloggen op mijn KPN

Andere diensten bestellen

Je kunt Mijn KPN ook gebruiken om andere producten van de aanbieder te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan digitale televisie of een internetaansluiting. Ook kan je hier fysieke producten zoals een extra tv-ontvanger aanvragen. Dit is snel en gemakkelijk te regelen wanneer het jou uitkomt. Je hoeft er dus geen tijd voor vrij te maken om met bijvoorbeeld de klantenservice te bellen. Met nieuwe diensten komen er vervolgens ook weer nieuwe opties vrij in je persoonlijke omgeving van Mijn KPN zodat je ook je internet en televisie-instellingen van je abonnement kunt beheren en aanpassen. Zo heb je zelf in de hand wat je gebruikt en wat niet.

Mobiele Mijn KPN

Mijn KPN Mobiel is een uitgebreide service waarmee je de zaken rondom je mobiele abonnement tot in het detail kan regelen. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van je PUK-code of Sim-code. Je kunt er ook een nieuwe simkaart bestellen als je die nodig hebt. Bovendien kan je inzicht krijgen in je verbruik en kan je waar nodig aanpassingen doen aan je abonnement zodat je snel weer binnen je grenzen valt. Je kunt Mijn KPN Mobiel ook aan de hand van de app die je kunt downloaden beheren. Zo kan je al je mobiele zaken met je telefoon in je hand afhandelen.

Inloggen op mijn KPN

Inloggen op de persoonlijke omgeving van Mijn KPN kan vanaf één plek. Dit is vooral gemakkelijk om verwarring te voorkomen. Veel andere aanbieders hebben verschillende inlogmethodes voor verschillende afnemers. Bij KPN is dit niet het geval. De eerste keer dat je op de website komt moet je jezelf wel eerst registreren. Dit is echter in een paar stappen geregeld. Nadat je hebt bevestigd dat je je hebt geregistreerd kan je aan de slag met de diensten. Mocht het ooit gebeuren dat je je wachtwoord vergeet, dan kan je die ook vanaf deze plek heel gemakkelijk opnieuw aanvragen. Dit maakt het wel zo gemakkelijk.

Ervaring of hulp nodig? Reageer hieronder.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *